banner spital

phone ico +4 021 337 83 33 / +4 021 337 80 38  Luni-Vineri 09-17 mail icooffice@syncodeal.ro

 logo synco all cars dors etc

 Dermatocosmetice   /  Dispozitive medicale   /  Helpicon - Repelenti   /  Transderm   /  Ortho Sport & Health   /  Dezinfectanti   /  Shop
 

creme piramida SYNCO RO 1600px

Terapia durerii

  Terapia durerii este modalitatea prin care o durere persistent, cronică, poate fi redusă sau oprită, prin metode minim invazive. Mai mult decât atât, prin terapia durerii se pot evita cazuri de intervenții chirurgicale. Chiar dacă este omniprezentă, durerea nu este o boală ci un simptom cu care multe persoane ramân chiar și după vindecarea afecțiunii medicale. Din fericire, progresele în medicină și tehnologie au creat o gama largă de opțiuni de tratament pentru durere, cele mai importante fiind cele cuprinse în specializarea medicală „Terapia durerii”.

  Durerea cronică este larg privită ca reprezentând boala însăși. Ea poate fi mult înrăutățită de către factorii de mediu și cei psihologici. Durerea cronică persistă o perioadă de timp mai lungă decât durerea acută și este rezistentă la majoritatea tratamentelor medicale. Ea poate și adesea chiar cauzează probleme grave pentru pacient. Semnalele dureroase răman active în sistemul nervos timp de săptămani, luni sau ani. Efectele fizice includ tensiunea musculară, mobilitatea limitată, lipsa de energie și schimbari în pofta de mâncare. Efectele emoționale includ depresie , supărare, anxietate și teama de reîmbolnăvire. O asemenea teamă poate împiedica persoana să revină la munca sa obișnuită sau la distracțiile sale.


 

 

 2022 gel picioare obo si varice 100 ml tube and BOX50x150mm

Gel für müde Füße und Krampfadern (Gel pentru varice și picioare obosite)

   

 2022 crema dureri musculare si articulare 100 ml tube and BOX 3d

Gel für Muskel- und Gelenkschmerzen (Gel pentru dureri musculare și articulare)

 

 2022 Crema antihemoroidala 100ml tube and BOX50x150mm

Hämorrhoiden Salbe

 

 


constipation

Constipatia

  Constipatia se refera la modificari are tranzitului intestinal. Scaunele pot fi prea tari, prea mici, dificil de eliminat, neregulate (mai putin de 3 ori pe saptamana).Persoanele care prezinta constipatie pot de asemenea prezenta senzatia de defecare incompleta, ca nu este golit complet.

Constipatia este o problema foarte frecventa. Exista multi factori care pot contribui la aparitia constipatiei. De obicei nu este doar o singura cauza. Constipatia apare mai frecvent cu inaintarea in varsta.

In functie de caracteristicile constipatiei, de momentul aparitiei, asocierea cu alte semen (scadere in greutate, anemie, sange in scaun, istoric familial de cancer de colon medical dumneavoastra va poate indica sa efectuati ENDOSCOPIA DIGESTIVA INFERIOARA (COLONOSCOPIA) sau alte teste care pot include teste de sange, ECOGRAFIA ABDOMINALA, examinare cu RMN sau computer tomograf.

Tratamentul constipatiei include modificari ale stilului de viata, alimente cu un continut ridicat de fibre alimentare si daca este necesar se pot utilize laxative.

 


 

 

microclisme adulti

 

Corpusan - microclisme adulti

 

 

microclisme adulti

 

Corpusan - microclisme copii

 

 

microclisme adulti

 

Corpusan - Supozitoare cu glicerină

Adulți

 

microclisme adulti

 

Corpusan - Supozitoare cu glicerină

Copii

 

microclisme adulti

 

Corpusan - Supozitoare cu glicerină

Bebe

   

 

 


 bebe termometru

Dispozitive de masurare a temperaturii

  Febra este unul dintre principalele simptome ale infecţiei din organism, inclusiv cu virusul SARS-CoV-2. Frisoanele, durerile de cap, senzaţia de oboseală, durerile musculare şi transpiraţia abundentă pot fi manifestări asociate febrei. Hipotalamusul este acea parte din creier responsabilă cu reglarea temperaturii corporale, astfel încât organismul să funcţioneze corespunzător.

Însă temperatura corpului poate varia şi în funcţie de sex, vârstă, greutate corporală, perioada lunii, efort fizic, factori de mediu (caniculă, umiditate crescută) sau stare generală de sănătate. Potrivit experților, valorile normale ale temperaturii corporale pot oscila între 36 şi 37,5 grade Celsius. Febra apare atunci când sistemul imun detectează prezenţa unui virus în organism şi îi semnalează hipotalamusului că este vremea „să dea drumul la căldură”, pentru a crea un mediu ostil care slăbeşte virusul şi stimulează formarea de anticorpi.

Când se măsoară temperatura corporală

Specialiştii recomandă ca măsurarea temperaturii corporale să aibă loc de două ori pe zi, la aproximativ aceleaşi ore – de exemplu, o dată dimineaţa, la 30 de minute după trezire, şi încă o dată seara. Asta, deoarece în intervalul 16:00-21:00 creşte producţia de cortizol, hormonul stresului, care favorizează creşterea temperaturii corporale.

Pentru rezultate fiabile, se recomandă utilizarea aceluiaşi termometru şi evitarea efortului fizic intens şi a consumului de alimente şi băuturi foarte reci sau fierbinţi (cafea, sucuri, supe, îngheţată etc.) cu cel puţin 15 minute înainte de măsurarea temperaturii.


 

 

 

frunte digital thermometer

 

Termometru digital cu infrarosu - utilizare frontala

   

ureche digital thermometer

 

Termometru digital auricular cu infrarosu

   

apa digital thermometer

 

Termometru digital rezistent la apa

flex digital thermometer

 

Termometru digital cu varf flexibil

 

 

 digital thermometer

Termometru digital

   

Testul_de_sarcina__c_33314.png

Teste de sarcina

 Testul de sarcină este cea mai rapidă metodă de a afla dacă sunteți însărcinată sau nu. Acesta detectează, în urina femeii, hormonul care este secretat în timpul sarcinii (gonadotropină corionică umană (hCG).

 Majoritatea testelor de sarcină detectează hormonul sarcinii, gonadotropină corionică umană (HCG), din urină. HCG sau hormonul sarcinii este secretat și circulă în sângele și urina femeii la un interval de 6-10 zile de la fertilizare, după ce ovulul fertilizat s-a atașat de peretele uterului sau în afara uterului (în caz de sarcină extrauterină).

Testul de sarcină este indicat să se facă atunci când apare o întârziere a ciclului menstrual. Perioada recomandată pentru a face un test cu un rezultat concludent este la 14 zile de la posibila concepție. Însă, unele teste de sarcină, mult mai sensibile, pot fi utilizate la 6-8 zile după concepție. Cea mai bună perioadă de a efectua un test de sarcină este dimineața/ în prima parte a zilei, când urina este mult mai concentrată; dar testul se poate efectua în orice moment al zilei.


 

 

test sarcina stilou portofolio

Test de sarcina tip stilou

   test sarcina caseta portofolio

 Test de sarcina tip caseta

   test de sarcina banda

Test de sarcina tip banda